Smart Green Home – Targ profesional de materiale constructii, bricolaj, amenajari si instalatii

Smart Green Home – Targ profesional de materiale constructii, bricolaj, amenajari si instalatii

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune, va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București.
In cadrul targului vor fi prezentate produse din categoriile bricolaj, materiale construcții, amenajări interioare, instalații și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”. EXPO DIY 2024 este organizat de publicația BricoRetail.ro care prezintă primii parteneri și expozanți ai celei de-a 3-a ediții.

Desfăsurat pe o suprafață totală de 4.000 de mp și 140 de standuri, targul va include și TECH ZONE, o zonă dedicată Partenerilor Tech – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

EXPO DIY 2024 este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta.
La acest eveniment beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție.
Poti cunoaste vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri.
In plus, beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe.
Dintre expozanți mentionam:
Golden FISH (Micul Fermier)
Einhell România
Topex Tools România
Procema Perlit etc.
Evotools
Detalii: www.bricoretail.ro/tag/expo-diy-2024Cele mai importante targuri si evenimente in constructii din lunile mai-iunie 2024

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *