Cele mai importante targuri si evenimente in constructii din lunile mai-iunie 2024

Cele mai importante targuri si evenimente in constructii din lunile mai-iunie 2024

Expozitii, conferinte si importante targuri in constructii vor avea loc in lunile mai-iunie, atat in Romania cat si in strainatate. Iata 9 targuri la care te invitam sa participi.

14-17 mai 2024 – Metal Show & TIB Bucuresti
Dacă lucrezi în sectorul prelucrării tablelor sau al prelucrării metalelor prin aşchiere, în domeniul sudurii, al roboticii industriale sau cauţi maşini-unele şi scule, METAL SHOW & TIB 2024 este tot ce ai nevoie: timp de 4 zile, pavilionul B2 se transformă în cel mai mare HUB de tehnologie pentru industria tehnică. Detalii: www.metalshow-tib.ro/contact/

24-26 mai 2024 – TNI – Targul National Imobiliar, Bucuresti
TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 20 ani în acest segment. Detalii, aici: www.targulnationalimobiliar.ro/

29-30 mai – INNOCONSTRUCT: Conferința despre inovare în construcții, Bucuresti
Ediția din acest an își propune să adune și să explice toate piesele fundamentale ale procesului de digitalizare a firmelor de construcții, astfel încât mai ales reprezentanții acestora să plece cu o idee clară despre cum să abordeze și să implementeze acest proces la ei în companie. Totodată această ediție vine cu un format nou: în ambele zile participanții se vor bucura atât de paneluri, organizate sub forma unor dezbateri pe teme precum: BIM în proiectare, BIM în execuție, Digitalizarea firmelor din construcții și Inovație în construcții – tehnologii, procese, cât și de subiecte prezentate in-depth în cadrul unor mese rotunde și a unor workshopuri tematice. De asemenea vor putea crea parteneriate sau vor pune bazele unor viitoare colaborări în cadrul sesiunilor de Match-Making unu la unu, organizate prin platforma b2match.
Detalii: https://innoconstruct.ro/

05-07 iunie 2024 – Conferinta Nationala AICPS Iasi
AICPS are tema MEDIU CONSTRUIT SUSTENABIL – NOI TENDINȚE ÎN STRUCTURI, MATERIALE ȘI TEHNOLOGII DE CONSTRUCȚII.
România, ca și alte țări din Comunitatea Europeană, este angajată să atingă emisii nete zero pe termen mediu. Înțelegerea tot mai mare a impactului asupra mediului în domeniul proiectării structurale și de cercetare, necesită, de asemenea, acordarea unei atenții sporite sustenabilității.
Puncte cheie de discuție: Sustenabilitate în construcții; Materiale de construcție sustenabile, Structuri de beton, zidărie și lemn sustenabile; Structuri de metal sustenabile; Infrastructuri de construcții civile; Construcții din elemente prefabricate; Construcții în sistem hibrid; Proiectare seismică și evaluare structurală; Proiectare și evaluare pe bază de hazard; Reziliență structurală; Proiectare structurală – Studii de caz; Consolidare structurală și reparare – Studii de caz; Demolare, reutilizare și reciclare; Coduri, standarde, normative și îndrumătoare, Ciment cu emisii reduse de CO2; Cimenturi compozite alternative; Materiale de adaos de cimentare; Beton cu agregat reciclat; Beton ușor cu agregat reciclat; Materiale inovative pe bază de ciment; Materiale alternative de armare; Materiale și produse inovative; Testare a betonului cu metode nedistructive.
Detalii si inscriere: https://32.aicps.ro/

05-06 iunie Trenchless Romania Conference 2024, Bucuresti
Eveniment va prezenta cele mai noi tehnologii pentru reabilitarea fără șanțuri și echipamente de ultimă generație pentru tuneluri, reunind experți și profesioniști din industrie.
Detalii: https://trenchless-romania.com/#event_time

05-06 iunie Architect@work Düsseldorf, Germania
Eveniment destinat pasionaților de design în modul inconfundabil tipic promovat de ARCHITECT@WORK.
Detalii: https://muenchen.architectatwork.de/en/home/

10-11 iunie – EUROCONSTRUCT: Previziunile pietei de constructii pana in 2026 Stockholm, Suedia
Temă specială – Viitorul construcțiilor europene – Piețe vechi, structuri noi. Pe lângă cele mai recente previziuni ale pieței construcțiilor, conferința va acoperi o serie de subiecte fierbinți, cum ar fi creșterea costurilor de construcție, asemănările și diferențele dintre piețele imobiliare europene.
Detalii: https://www.euroconstruct.org/conference/97ec_conference/

14-16 iunie 2024 – nZEB Expo, Romexpo Bucuresti
Informeaza publicul asupra principiilor nZEB și de casă pasivă, oferind într-un singur loc și într-un mod accesibil toate informațiile necesare pentru a construi corect și sustenabil si ghidare prin tot procesul realizării unei construcții eficiente energetic.
Intrare libera, inscriere gratuita: https://nzebexpo.ro/bucuresti/

19-21 iunie 2024 – INTERSOLAR 2024 München, Germania
Intersolar Europe – cea mai importantă expoziție mondială pentru industria solară
„Accelerarea soluțiilor energetice integrate” – acesta este obiectivul The smarter E Europe, cea mai mare alianță europeană de expoziții pentru industria energetică. Scopul este de a crea o lume energetică orientată spre viitor, punând în lumină energiile regenerabile, descentralizare și digitalizare, precum și soluții inter-industriale din sectoarele de electricitate, căldură și transport pentru o aprovizionare durabilă cu energie 24/7.

Smarter E Europe reunește cele patru expoziții Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe și EM-Power Europe cu 2.800 de expozanți, un program amplu de însoțire și patru conferințe, care au loc în perioada 18-19 iunie 2024. Detalii expozitie: www.intersolar.de/home
Sursa: www.agendaconstructiilor.ro/

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *