TRANSPORT DEDICAT

Transport in Maramureș si județele învecinate.

CONSULTANȚĂ

Cunoaștem importanța materialelor de construcții.

EXPERIENȚĂ

Logistica de lungă durată în domeniul materialelor de construcții.

SC Monplast Trans SRL , distributie materiale de construcții pentru operatorii industriali și clientii casnici. Distribuție Materiale de Construcții Prețuri negociabile, consultanță, transport dedicat Calitate Garantată Consultanță gratuită asigurată de o echipa profesională și dedicată pentru nevoile dumneavoastră Constructii civile si industriale Sc Monplast Trans SRL, executa lucrari de constructii civile si industriale, la cea mai buna calitate! Prin noi, visele devin realitate!

Noutăți

Important! Managementul defectiunilor in constructii

Stiati ca, aproape 20% din valoarea pietei globale de constructii reprezinta pierderi? Cel putin 20% din valoarea totala a pietei de constructii reprezinta pierderi, conform researchgate.net, din care: 10% sunt pierderi de materiale30% reprezinta refaceri de proiect...

Placarea teraselor neacoperite

O importanta deosebita in obtinerea unei placari frumoase si rezistente o are corecta executie. Efectuate în sistem incorect, placările ceramice exterioare sunt afectate de condiţiile extreme. Executarea necorespunzătoare a placărilor ceramice, permite apei să se infiltreze...

You've just added this product to the cart: