Cum ai vinde daca ai stii tot ce se construieste in zona ta?

Cum ai vinde daca ai stii tot ce se construieste in zona ta?

In prezent, mai mult ca oricand, folosim cu succes informatii online care ne ajuta pe fiecare in job-ul nostru dar si in viata personala care este atat de legata de cea profesionala.
Astazi, prezentam o informatie utila pentru cei ce activeaza, desigur, in domeniul constructiilor. Este vorba despre Platforma – Motor de cautare a santierelor care va ofera in timp real proiecte si investitii din Romania precum si persoanele/firmele direct implicate. Ea este utila si celor care isi ofera serviciile ca meseriasi.

Ca utilizator al platformei online aveti acces la datele de contact ale beneficiarilor, precum si la necesarul de materiale si/sau servicii.
Se pot oferta mai multe santiere intr-un timp mai scurt, implicit se optimizeaza costurile echipei de vanzari.

Cum puteti beneficia de informatii despre santiere online?

  1. Prin intermediul unui abonament. Pentru acces integral la datele de contact si locatia proiectelor accesati sectiunea Aboneaza-te. Veti fi contactat in maxim 24 ore de un reprezentant care va va prezenta solutia optima de abonare.
  2. Prin accesari prepay. Ai posibilitatea de a opta pentru un numar de accesari preplatite ce va garanteaza un numar limitat, la alegere, de proiecte.
  3. Prin rapoarte. Semestrial, departamentul de cercetare, realizeaza rapoarte pe anumite segmente si domenii.
    Detalii gasiti aici: https://bit.ly/3IIy3Kc

Suna intereseant dar, pentru a afla costurile acestor servicii, intrati pe pagina de interent a creatorului, mentionata anterior si alegeti ceea ce va doriti. Noi doar v-am informat.

Un an cu multe impliniri sa aveti!

Sursa: https://www.datesantiere.ro/

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *