Prin simpla actiune de a izola putem reduce cererea de energie pentru incalzirea spatiului de locuit cu 44%

Prin simpla actiune de a izola putem reduce cererea de energie pentru incalzirea spatiului de locuit cu 44%

Contextul actual ne indeamna sa fim mult mai atenti la materiile prime din care sunt fabricate produsele utilizate in constructii, atat din punctul de vedere al eficientizarii costurilor energiei pentru cladiri, cat si al calitatii lor, ce poate avea efecte directe asupra sanatatii noastre si a mediului inconjurator.

„Prin simpla actiune de a izola fiecare cladire rezidentiala din Europa putem reduce cererea de energie pentru incalzirea spatiului de locuit cu 44%. Acest raport demonstreaza oportunitatea fantastica de care Europa trebuie sa profite pentru a-si asigura independenta energetica si pentru a aduce o contributie semnificativa la impactul asupra sustenabilitatii climatice”, arata David Ducarme, Chief Operating Officer si Director Adjunct al Grupului Knauf Insulation.

Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata materialelor izolante. Produsele din vata minerala obtinute folosind Tehnologia ECOSE® in procesul de productie au la baza un liant revolutionar de productie a izolatiei minerale.

Materialele naturale sunt combinate cu un procent ridicat de materiale reciclabile, totul pentru a crea produse de izolare sustenabile, care asigura: izolare termica si protectie la foc, calitatea aerului interior si izolare acustica, un microclimat perfect si o locuinta care poate sa respire, un mediu inconjurator prietenos si izolatie pe toata durata de viata a cladirii.
Sursa: https://www.revistaconstructiilor.eu/

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *