In 2022 – multe finisaje de origine naturala

In 2022 – multe finisaje de origine naturala

Transformarea locuintei in spații multifunctionale si in acelasi timp confortabile este in trend iar utilizarea materialelor naturale in interior a castigat popularitate.

Ca element reprezentativ al naturii lemnul va fi prezent in amenajarile interioare ale anului 2022. Dar, lemnul nu este singurul material pe care designerii il recomanda pentru anul ce urmeaza.
Se va folosi in continuare piatra naturala care va adauga caldura unui spatiu aducand de asemenea un sentiment de confort. Marmura va fi folosita pentru finisarea bailor, bucatariilor si a holurilor. Se vor folosi desigur si placile ceramice.

De subliniat ca 2022 este anul în care arcadele vor fi mai apreciate, la fel și ferestrele și ușile cu linii curbe.
Statul acasă sau lucrul de acasa a reactivat si transformat spatii precum bucataria si livingul.
În aceste spatii, in trend este mobilierul fără colțuri, plăcut și armonios. Măsuțele, fotoliile, canapelele, lămpile pierd liniile drepte, dând un aspect romantic camerelor. Ca tonuri, se recomanda verdele „Guacamole”, intitulat in mod amuzant dupa faimoasa pasta de avocado, si cel „Olive Spring”.

De asemenea, podelele in nuante deschise vor continua sa fie la moda si in 2022.
Tot în ideea de natural se înscrie și propunerea designerilor de a crea mai mute spații cu plante.

Tendintele au fost si sunt mereu promovate, insa, important este să le alegem pe acelea care ni se potrivesc și ne ajută să ne transformăm spațiul într-unul primitor, util și confortabil.

3 aplicatii gratuite de design interior care te ajuta sa-ti amenajezi casa cum doresti

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *