BCA-ul implinește 100 ani de la debutul in piata dar are noi si atragatoare atribute

BCA-ul implinește 100 ani de la debutul in piata dar are noi si atragatoare atribute

Nici BCA-ul nu mai e ce a fost, e mai bun. Pretul scazut nu mai reprezinta principala motivatie de achiziție a BCA-ului, asa cum se intampla în 2016 (63%), eficiența produsului (rapiditatea de construire – 32%, faptul că se construiește ușor – 28%) și caracterul durabil/ rezistent în timp (25%) sunt în prezent cele mai importante motivații de cumpărare.

Românii acordă o atenție sporită caracterului modern și ecologic al produselor atunci când evaluează materialele de zidărie pe care urmează să le folosească. Ca urmare, pentru 58% fiind important atributul prietenos cu mediul înconjurător la achiziționare (vs. 51% în 2021) și pentru 41% atributul modern/ inovator (vs. 34% în 2021).
In prezent, studiile arata că principalele atribute asociate BCA-ului sunt caracterul modern/ inovator (31% în 2023), prețurile accesibile (30% în 2023) și popularitatea materialului (24% în 2023).

Caracterul sustenabil înregistrează în 2023 o creștere semnificativă față de 2021, de la 26% la 37%,

Astfel, de-a lungul timpului BCA-ul a capătat valențe noi, devenind un material asociat cu bunăstarea și siguranța (eficiență energetică, rezistență în timp) și responsabilitatea socială (material prietenos cu mediul).
Sursa: https://curierulnational.ro/

Avantaje BCA – blocuri de zidarie YTONG

  •  aveti la dispozitie elemente de zidarie usoare, realizare dintr-un material cald la atingere si omogen
  •  incadrarea locuintei sau a cladirii in clasa energetica, clasa A
  • stabilitate dimensionala superioara
  • reglarea nivelului de umiditate
  • este un material neinflamabil
  •  are rezistenta;
  • este un material ecologic si natural

Ytong este un amestec de materii prime naturale ecologice: nisip, var, ciment si apa, care devine solid, dur, stabil dimensional si ignifug in urma procesului de fabricatie.

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *