Culoarea anului 2022 – indrazneala, bucurie si creativitate

Culoarea anului 2022 – indrazneala, bucurie si creativitate

Pantone a anuntat culoarea anului 2022, asa cum se intampla la fiecare final de an. Ea este „Very Peri”, o nuanta dinamica de albastru periwinkle cu un subton de rosu violet. Este o nuanta care incurajeaza inventivitatea si creativitatea. Very Peri a fost descrisă de Pantone ca „o nuanţă de albastru brebenoc”. O culoare de bun augur in decoraţiuni interioare, design, moda etc.

Viitorul intr-o lumina noua

Culoarea anului 2022 isi propune sa „afiseaza o incredere lipsita de griji, o curiozitate indrazneata care ne anima spiritul creativ si curios. PANTONE 17-3938 Very Peri ne ajuta sa imbratisam acest peisaj alterat al posibilitatilor, deschizandu-ne catre o noua viziune pe masura ce ne rescriem vietile,” conform Institutul de Culoarea Pantone.

De peste 20 de ani, „Culoarea Pantone a Anului” („Pantone Color of the Year”) influenţează tendinţele şi deciziile de cumpărare în numeroase industrii, de la modă şi mobilier, până la design grafic, arata si hotnews.

„Pantone 17-3938 Very Peri este simbol al spiritului epocii şi al tranziţiei în care ne aflăm. În timp ce ieşim dintr-o perioadă intensă de izolare, noţiunile şi standardele noastre se schimbă, iar vieţile noastre fizice şi digitale au fuzionat în noi moduri”, conform Institutului Pantone.

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *