Aproape 60% dintre cei care locuiesc la casa vor sa o renoveze in urmatorii 2 ani

Aproape 60% dintre cei care locuiesc la casa vor sa o renoveze in urmatorii 2 ani

Conform unui sondaj online, aproape 60% dintre romanii care locuiesc la casa vor sa isi renoveze proprietatea in următorii 2 ani.

Sondajul a fost comandat de firma STAR STONE si releva mai multe aspecte legate de amenajarile locuintelor.

Astfel, pentru amenajările interioare, cei mai mulţi din cei intervievati iau în calcul lucrări de igienizare a pereţilor (vopsire, zugrăvire).

Pentru lucrările de renovări exterioare, intenţiile românilor variază de la lucrări la acoperiş, izolaţii, amenajări peisagistice, montări de pavaje şi chiar construcţii sau renovări de piscine.

15% dintre români vor aloca peste 5.000 euro pentru renovarea casei

Peste 40% dintre respondenţii care au în plan să facă amenajări exterioare vor aloca până la 1.500 de euro pentru un astfel de proiect.

Un sfert dintre aceştia iau în calcul un buget de până la 3.000 de euro, 17% de până la 5.000 de euro, iar 15% ar aloca peste 5.000 de euro.

“Am observat o creştere semnificativă a cererii pentru pavaje premium în ultimul an, concomitent cu dorinţa oamenilor de a-şi îmbunătăţi locuinţele, cu accent atât pe utilitate, cât şi pe confort şi design. Astfel, în ultimul an, vânzările de pavaje au crescut cu 21% şi ne aşteptăm pentru anul acesta la un avans de 25%” spune Cristian Pop, Director General STAR STONE.

41% dintre cei intervievati preferă ca materialele de constructii folosite să fie produse în Romania.
Sursa: bursa.ro

O abordare noua in sectorul constructiilor

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *