Campanie Tondach – primesti 1000 lei garantat la achizitia acoperisului Tondach!

Campanie Tondach – primesti 1000 lei garantat la achizitia acoperisului Tondach!

Pana in data de 31 octombrie poti beneficia de campania firmei Wienerberger care consta in achizitionarea a minimum 100 mp de tigla ceramica si minimum un accesoriu neceramic Tondach si primesti 1000 lei!

Iata pasii pentru a intra in posesia produselor si a banilor
Pasul 1
Achizioneaza cel putin 100 mp de tigla ceramica si cel putin un accesoriu neceramic Tondach de la distribuitorii autorizati ai companiei Wienerberger. Monplast Trans este distribuitor autorizat al tiglelor Tondach precum si al altor produse Wienerberger. Asadar, te poti adresa firmei Monplast Trans pentru a achizitiona tigla dorita (📞 0728.169.421 📞0723.262.345 📞 0728 169 422 sau e-mail: office@monplast.ro) si apoi poti trece la pasul 2.

Pasul 2
Trimite factura fiscala care face dovada achizitiei de tigla ceramica si cel putin un accesoriu neceramic, impreuna cu datele tale de contact, la adresa de email: tondach@moreresults.ro
Date necesare: Nume, prenume sau nume firma (identic cu cele de pe factura).

Pasul 3
Vei fi contactat pentru a intra in posesia premiului.

Pasul 4
Bucura-te de noul acoperis cu tigla Tondach.

Important!
Alege modelul de tigla dintre cele propuse in campania Tondach, de la acest link al producatorului: https://www.wienerberger.ro/lp/campanie-tondach-1000.html

Avantajele tiglei ceramice Tondach

Tigla ceramica Tondach este un produs natural, obtinut prin arderea la peste 1000° C. Tondach Romania detine certificatul European de calitate “Nature Plus”

Durata mare de viata, peste 100 de ani si calitate garantata 33 de ani. Astfel, pe termen lung, tigla Tondach este o alegere rentabila, deoarece restaurarea acoperisului va fi necesara numai peste 100 de ani. Cu acest tip de tigla, acoperisul va proteja casa pentru mai multe generatii.

Tigla ceramica Tondach poate reduce costurile de energie cu pana la 20%. 
Tigla Tondach se adapteaza in functie de fiecare anotimp, pastrand sau degajand caldura, si asigura exact confortul ambiental de care aveti nevoie.

Tigla ceramica Tondach este un material durabil
Materialul natural, argila, se caracterizeaza prin robustete si longevitate. Tiglele ceramice se ard la peste 1000° C, iar suprafata se finiseaza in astfel incat, fiecare tigla dovedeste un maxim de rezistenta la orice conditie meteorologica. In ultimul timp clima s-a schimbat si aduce fenomene extreme astfel incat, un acoperis trainic ne ofera siguranta vietii si a bunurilor.

Tigla ceramica Tondach este o investitie economica, pe termen lung

Definitorie in estimarea valorii unui acoperis este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei.

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *