5 avantaje ale zidariei cu BCA Ytong

5 avantaje ale zidariei cu BCA Ytong

Blocurile de zidărie Ytong au caracteristici unice și remarcabile în materie de izolație termică, acumulare de căldură, impermeabilitate și rezistență la foc. Produs din var, ciment și nisip și compus în proporție de 50% din celule minuscule de aer, Ytong oferă atât portanță, cât și izolație.

Utilizarea unui material izolant suplimentar nu mai este necesară cu blocurile de zidărie Low Energy. Ytong pune la dispoziție o gamă variată de produse de zidărie, oferite în sisteme complete destinate atât construcțiilor de case unifamiliale, cât și clădirilor de locuințe multifamiliale sau comercial-industriale.

Avantaje blocuri de zidarie Ytong;

 1. Buna izolatie termica
  Blocurile de zidărie Ytong ajuta la menținerea temperaturii constante la interior, fără a necesita aplicarea de termoizolație suplimentara la fațada.
  Spre exemplu, grosimea blocurilor YTONG A+ poate ajunge până la 50 cm. Produsele cu astfel de dimensiuni garantează o izolare termică chiar mai bună decât cea prevăzută de normativele în construcții din România.
 2. Naturale si permeabile la vapori
  Blocurile Ytong sunt 100% naturale și minerale, permit ca vaporii de apă din locuință să circule spre exterior, asigurând la interior umiditatea optimă pentru un mediu sănătos pentru tine și familia ta, dar și o durată de viață mai mare clădirii. Această proprietate a blocurilor de zidărie Ytong se numește permeabilitate la vapori.
 3. Zidaria Ytong se manevreaza si lucreaza usor
  Acestea sunt foarte ușor de transportat și montat, in special blocurile prevazute cu mânere de prindere și sistem de îmbinare nut și feder.
 4. Protectie crescuta la incendiu
  Blocurile Ytong sunt neinflamabile si incombustibile. De asemenea, nu degaja miros in cazul unui incendiu.
 5. Gama variata
  Ytong pune la dispoziție o gamă variată de produse de zidărie, oferite în sisteme complete destinate atât construcțiilor de case unifamiliale, cât și clădirilor de locuințe multifamiliale sau comercial-industriale.

În România, blocurile de zidărie Ytong au început să fie produse în luna aprilie 2010, când a avut loc deschiderea oficială a primei facilități de producție Ytong din țara noastră, situată lângă Ploiești, în comuna Păulești, județul Prahova. Fabrica este cea mai modernă unitate de producție de BCA din Europa de Est, având o capacitate de producție de aproximativ 400.000 m³, rezultat al unei investiții de 32 milioane euro.

Detalii despre produsele din gama Ytong gasiti AICI!

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *