Targ international de constructii si instalatii – Confort Construct & Instal si Targul Primaverii

Targ international de constructii si instalatii – Confort Construct & Instal si Targul Primaverii

In perioada 20 – 23 aprilie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad va organiza Târgul Confort Construct & Instal și Târgul Primăverii la Expo Arad.

Vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare etc.

Târgul Confort Construct&Instal se afla la a 27-a ediție si este cel mai important eveniment de profil din Vestul României.

În cadrul Târgului Primăverii, vor fi expuse flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum, produse handmade, jucării, articole hobby, turism.

La eveniment vor participa aproximativ 120 de firme.
Vor fi organizate întâlniri de afaceri între firme din România și din străinătate.
Cadru potrivit pentru întâlnirea cererii și ofertei din acest sector economic.
Evenimentul se adresează atât specialiștilor cât și publicului larg și își propune să promoveze produse și servicii folosite pentru construcția, renovarea sau modernizarea locuințelor, oferte de noi tehnologii și materiale pentru construcțiile civile și industriale, soluții moderne pentru reducerea costurilor de construcție și întreținere a clădirilor.

Târgul va putea fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 16:00.
Surse: www.transilvaniabusiness.ro si www.ccia-arad.ro/confort/

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *