Cum alegi o vopsea lavabila buna?

Cum alegi o vopsea lavabila buna?

Ce poate improspata si schimba mai mult aspectul unei locuințe decat vopsirea peretilor? Pentru vopsirea peretilor casei, produsul lavabil este cel mai des utilizat. Vopseaua lavabila are si o putere mare de acoperire, cu un singur litru fiind posibila zugravirea a circa 15 metri patrati.

In plus, aceasta permite curatarea zidului, fara a sterge culoarea.
Gradul de lavabilitate al produsului indica numarul de spalari pe care il poate suporta peretele fara ca nuanta sa sufere modificari.

Spre exemplu, in cadrul ofertei Kober gasiti vopsea lavabila cu aspect mat care suporta cel mult 100 de cicluri de curatare. Vopseaua superlavabila permite cel mult 150 de spalari. Ecoplast este un exemplu din prima categorie iar Zertifikat Plus si Fassade din cea de-a doua categorie.

Pentru zona pe care doresti sa o pastrezi igienizata este indicat un produs cu ioni de argint, deoarece substanta are proprietati microbacteriene, anume Zertifikat Plus.

Daca vrei sa vopsesti o suprafata pe care in mod frecvent o igienizezi cu diverse tipuri de detergenti, atunci este indicata o vopsea care are in compozitie latex, deoarece compusul chimic creeaza o particula de protectie pentru perete, atunci cand folosesti diverse produse de igienizare – Zertifikat Plus Satin Latex.

Siliconul este un alt ingredient folosit de producatorul Kober. Acesta are rolul de a proteja suprafata impotriva particulelor de praf sau a celor de apa, de aceea este des folosit pentru exterior (Zertifikat Plus Siliconc). Avand in vedere ca, in interior, bucataria si baia sunt spatiile in care se dezvolta cel mai mult mucegaiul, in oferta brandului vei gasi o vopsea speciala pentru aceste incaperi.

Producatorul pune la dispozitia utilizatorului produse gata colorate. Cei care vor sa isi creeze propria nuanta, pot alege o vopsea alba si sa ii adauge un pigment de culoare, in functie de preferinte.

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *